Protectia datelor


Pentru AB PARTS INVEST SRL protecția datelor dumneavoastră personale este foarte importantă.
Datele sunt colectate în scopul asigurării celor mai bune oferte pentru dumneavoastră și pentru a vă oferi cea mai bună experiență în relația cu societatea noastră.
Aveți posibilitatea să interveniți oricând în ce privește acuratețea și utilizarea datelor. Va rugăm să ne contactați cu încredere pentru a le rectifica sau șterge.

Datele sunt colectate doar pe baza consimțământului dumneavoastră și conform cerințelor legale. Prelucrarea lor se face în condiții de legalitate, echitate și transparență, cu asigurarea securității adecvate a datelor, inclusiv protecția împotriva prelucrării neautorizate sau ilegale și împotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorării accidentale.

Personalul AB PARTS INVEST SRL respectă cu strictețe cerințele legale în privința protecției datelor și are grijă ca toate operațiunile de prelucrare să fie realizate numai în interesul dumneavoastră.
Contactați-ne cu încredere pentru orice întrebări cu privire la protecția datelor, a modului în care ele sunt utilizate pentru a vă oferi o experiență excelentă în relația cu AB PARTS INVEST SRL.